۲ ماه پیش

نکات و دستور پخت ریحان خشک بازاری با کیفیت

نکات و دستور پخت ریحان خشک بازاری با کیفیت

سبزی‌ها نقش بسیار مهمی در آشپزی ایفا می‌کنند و می‌توان از آنها به دو شکل تازه و خشک بهره برد. خشک کردن سبزی‌ها می‌تواند راهکار مناسبی برای نگهداری طولانی‌مدت آنها باشد، به گونه‌ای که حتی تا چند ماه می‌توان از سبزی‌های خشک شده استفاده نمود. این فرایند نه تنها موجب افزایش دوام سبزی‌ها می‌شود، بلکه امکان بهره‌گیری از آنها در زمان‌های مناسب را نیز فراهم می‌سازد. با این حال توجه به نکاتی همچون میزان مصرف و کیفیت نهایی محصول ضروری است تا از افت کیفیت سبزی‌های خشک شده جلوگیری شود. در ادامه با مطالعه راهنمای تهیه ریحان خشک با کیفیت بالا در وبلاگ خورشید خانم می‌توانید اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.

مواد اولیه

مواد لازممقدار مواد
ریحانیک کیلو

ریحان خشک بازاری با کیفیت

مرحله 1

برای تهیه ریحان خشک مرحله به مرحله، ابتدا ریحان های تازه را تهیه کرده و سپس آن ها را پاک می کنیم. بهتر است برگ ها را از ساقه جدا کرده و در آب بریزیم تا نیم ساعت بماند.

مرحله 2

پس از نیم ساعت، ریحان ها را آبکش می کنیم تا گل و لای ته نشین شده و هنگام آبکش کردن با سبزی نباشد. سپس اجازه می دهیم آب سبزی ها برود.

مرحله 3

روی یک دستمال تمیز، ریحان ها را پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند و قطره های آب روی آن ها نماند، زیرا این امر باعث سیاه شدن سبزی خشک می شود. سپس فر را روشن می کنیم.

مرحله 4

روی سینی فر، کاغذ روغنی می اندازیم و برگ های ریحان را روی آن ها می ریزیم. فر را روی دمای ۱۰۰ درجه قرار داده و سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا خشک شوند.

مرحله 5

دمای فر نباید بالا باشد، زیرا باعث تلخی ریحان می شود. پس از ۲۰ دقیقه، فر را خاموش کرده و برای ۳ تا ۴ ساعت همان حالت نگه می داریم. سپس ریحان ها را پودر کرده و در ظرف خشک و تمیز می ریزیم.

مرحله 6

برای نگهداری، باید در جای خشک مثل کابینت آشپزخانه نگهداری کرده و در ظرف را حتما ببندیم تا بو و کیفیت سبزی خشک از بین نرود. ریحان خشک شده برای خورش ها، آبدوغ خیار و کوکو کاربرد دارد.